Šok u kraljevskoj porodici: Povlače se Princ Hari i Megan Markl!

Izvor: Story, 09.Jan.2020, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u kraljevskoj porodici: Povlače se Princ Hari i Megan Markl!

Megan Markl i princ Hari obratili su se javnosti sa informacijom da žele da se povuku kao “stariji članovi” britanske kraljevske porodice Naime, vojvode od Saseksa ovo saopštenje objavili su na Instagram nalog kraljevske palate u kojem su istakli da nameravaju da “rade na tome da postanu finansijski nazavisni”. Kako navode inostrani mediji, a sasvim je ... The post Šok u kraljevskoj porodici: Povlače se Princ Hari i Megan Markl! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

DA LI JE OVO POČETAK KRAJA? Megan Markl SKINULA BURMU, najnovije fotografije nakon skandala koji POTRESA SVET

Izvor: Blic, 09.Jan.2020

Megan Markl i princ Hari u centru su drame koja se od sinoć događa kada su odlučili da objave pismo u kojem navode da se povlače iz javnog života, te da žele da se finansijski osamostale.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.