Izvor: Luftika.rs, 26.Dec.2023, 12:07

Šok objava srpskog MMA borca, tvrdi da mu spremaju ubistvo: „Ako se meni nešto desi, svi ćete znati ko je to uradio“

Srpski MMA borac Marko Bojković izneo je zabrinjavajuću tvrdnju rekavši da strahuje za svoj život.
Bojković je pre nekoliko dana bio u žiži javnosti kada je rekao da mu je neko upao u stan i tukao i davio žensku osobu koja je bila u stanu u trenutku dok je Marko bio na treningu.
Naveo je i da je reč o nekome iz mafije i pitao zašto napadači nisu sačekali da se on vrati sa treninga, nego su se iživljavali na nekome slabijem od sebe.
Sada je otkrio da postoje indicije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da neko sprema njegovo ubistvo, a o detaljima kaže da će tek obavestiti javnost.
„Ćao svima, dobio sam pouzdane informacije iz policijskih izvora da je moj život ozbiljno ugrožen i da čak postoji mogućnost da se sprema moja likvidacija. Ovo nije šala, moj pravni tim sprema detaljnu krivičnu prijavu i uskoro, kroz nekoliko dana će javnost biti obaveštena o svemu kroz medije“, kazao je Bojković na Instagramu, prenosi Nova.








View this post on Instagram


















A post shared by Bojkovic Marko (@bojkovicmma)


Navodi da će izneti i tačno ime i prezime potencijalnog nalogodavca za koga misli da mu radi o glavi.
„Znaće se tačno ko stoji iza toga, sve ostaje zabeleženo i ako se meni nešto desi, svi ćete znati tačno ko je to uradio. Uskoro ću čak objaviti i tačno ime i prezime čoveka i verovatno svih ostalih koji stoje uz njega, tako da će biti velikih potresa i sada stvari jednostavno ne mogu da se vrate nazad. Ja sam pre svega borac i sportista i meni ovakve stvari nisu potrebne, ali da nešto bude jasno svima, neću sedeti mirno i čekati da neko ubije mene ili nekog mog bliskog i spreman sam na sve da bih zaštitio sebe i svoje. Pozdrav“, rekao je Bojković.
MMA borac se sprema za meč karijere, za sparing partnera izabrao medveda (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.