Snapchat prikazuje reklame koje nije moguće preskočiti

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Maj.2018, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snapchat prikazuje reklame koje nije moguće preskočiti

Popularna aplikacija Snapchat u ponedeljak je započela s novom praksom oglašavanja. Korisnici aplikacije pri njenoj uporabi sada moraju da gledaju i reklamni sadržaj u trajanju od šest sekundi.

Takav sadržaj se zasad pojavljuje za vreme projekcije video sadržaja iz serijala Shows, koji nude Snapchat-ovi medijski partneri u SAD-u kao što su NBC i Disney te ga nije moguće preskočiti. Među reklamnim sadržajem koji se nudi zasad su najave filmova kao što su Deadpool 2 i Adrift >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << te reklame za proizvode kao što su Samsung Galaxy S9 i Snapple.

Nove video reklame deo su Snapchat-ove nove kampanje oglašavanja koja je najavljena u aprilu, a predstavlja odmak od dosadašnje prakse reklama koje su se mogle preskočiti (oglašivači su bili nezadovoljni dosadašnjim formatom u kojem su korisnici preskakali reklame u proseku nakon dve sekunde).

Prema poslednjim podacima, u prvom kvartalu ove godine u proseku je Snapchat svakog dana imao oko 191 milion korisnika.

Izvor: bug.hr

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.