Izvor: Radio 021, 25.Maj.2023, 07:03

Smenjena direktorka škole u kojoj su Kristijan Golubović i Crni Cerak snimali spot

Ministar prosvete Branko Ružić je, na osnovu izveštaja inspekcije, potpisao rešenje o smeni direktorke Osnovne škole "Đura Jakšić" Tijane Jelić, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

OBUSTAVA NASTAVE U OŠ "ĐURA JAKŠIĆ" Nastavnici u belom štrajku zbog smene direktorke koja je dozvolila da Kristijan Golubović ovde snimi spot

Izvor: Blic, 25.Maj.2023

Jutros u 7:30 počeo je takozvani beli štrajk nastavnika OŠ "Đura Jakšić" u Rakovici, zbog jučerašnje odluke o smeni direktorke škole Tamare Jelić. Pomenuti štrajk podrazumeva da su nastavnici odlučili da obustave nastavu i da dan provedu u dvorištu škole sa decom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.