Izvor: Danas, 24.Maj.2023, 11:48

Direktorka beogradske škole u kojoj je sniman spot sa Kristijanom Golubovićem i dalje na funkciji jer nije dobila rešenje o razrešenju

Nakon što su roditelji učenika Osnovne škole "Đura Jakšić" na Kanarevom brdu protestima iskazali nezadovoljstvo zbog osuđivanog kriminalca Kristijana Golubovića koji je u prostorijama ove škole snimao spot zajedno sa beogradskom grupom "Crni Cerak", poslata je inspekcija Ministarstva prosvete koja je 5. maja utvrdila da je u radu direktorke škole Tamare Jelić došlo do propusta i da bi zbog toga trebalo da bude razrešena.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisana smena direktorke škole u kojoj je Kristijan Golubović snimao spot

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Maj.2023

Direktorka OŠ "Đura Jakšić" Tijana Jelić konačno je smenjena, a smenu je potpisao ministar Branko Ružić, potvrđeno je portalu N1 u Minisatrstvu prosvetu. Podsetimo, u toj školi je snimljen spot sa osuđivanim kriminalcem i rijaliti zvezdom Kristijanom Golubovićem.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.