Slavica Ćukteraš ne planira da se uda: Taj papir mi ništa ne znači!

Izvor: Story, 10.Maj.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavica Ćukteraš ne planira da se uda: Taj papir mi ništa ne znači!

Slavica Ćukteraš, iako se prošle godine preselila u Bergamo, gde živi njen dečko, golman Vladimir Avramov, koji igra za italijanski klub Atalantu, još ne planira da se uda, i pored toga što na ruci već dve godine nosi verenički prsten.

Slavica Ćukteraš i Vladimir Avramov, foto: Privatna arhiva

Naime, pevačica, koja je u Beogradu boravila svega dva dana, tvrdi da joj ljubav na papiru ništa ne predstavlja.

- Svadbe nema, ne smetaju meni ti novinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << natpisi! Malo-malo pa se pojavi vest kako se udajem, ali nije tačno. Iskreno, meni taj papir potpisan ništa ne znači, ima mnogo bitnijih stvari od papira u životu - poručuje Slavica i dodaje:

- Takođe, laž je da mi dečko išta zabranjuje. Došla sam u Beograd zbog Pinkovog festivala i, iskreno, nisam se nešto preterano opterećivala scenskim nastupom, već mi je bilo bitno da u studiju sve otpevam kako treba. Došla sam na dva dana, neću ostati duže - kaže pevačica i ističe:

- Ne želim da gostujem po emisijama, idem odmah za Italiju. Iskreno, nisam očekivala ovoliko pozitivnih komentara za pesmu Prosjak i srećna sam. Spot neću da snimam, ne želim sebe da umaram i stresiram, a i svi znaju da mene to zamara. Imam jedan za jedanaest godina karijere. Kod mene sve ide sporo, pa i ekranizacija pesama. Za mesec dana se vraćam u Srbiju, i to opet na veoma kratko - zaključuje Slavica.

Podsećamo, iako se pevačica dve godine zabavlja s fudbalerom, prošlog leta par je raskinuo i tek posle četiri meseca došlo je do pomirenja. Ipak, nikad nisu prekidali kontakt i drugarski su se čuli do momenta kad su odlučili da ipak obnove vezu. Ništa od toga nije uticalo na njihovu veridbu, koju, izgleda, ne žele da poremete čak ni brakom.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.