Skup o primeni interneta 9. maja u Beogradu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 29.Apr.2015, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skup o primeni interneta 9. maja u Beogradu

BEOGRAD – Konferencija o primeni interneta i novih tehnologija u turizmu i ugostiteljstvu, koja će 9. maja biti organizovana u Beogradu, okupiće predavače sa velikim iskustvom u toj oblasti koji će pokazati kako se internet može iskoristiti u promociji ugostiteljskih objekata, ali i čitave turističke destinacije.

Konferencija je namenjena predstavnicima privrede turističko-ugostiteljskog sektora i studentima turizma, marketinga i sličnih usmerenja, a skup će predavanjem otvoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Đanluka Laterca (Gianluca Laterza), regionalni direktor Tripadvajzora (TripAdvisor) za Italiju, Tursku, Grčku, Istočnu Evropu, Kipar i Maltu.

Ove godine učesnike očekuje najmanje devet korisnih predavanja i dve panel diskusije, najavili su organizatori.

Cilj e-Turizam konferencije je da postane zamajac u novom talasu razmišljanja, gde će se akcenat znatno više stavljati na primeni IKT u turističkom poslovanju, te da ubuduće postane oslonac razmene vodećih i savremenih znanja iz te oblasti.

Partner prošlogodišnje konferencije bila je Privredna komora Srbije, a ocene učesnika su bile izuzetno pozitivne sa generalnim utiskom da je konferencija donela nova znanja i novu energiju u domaći turistički sektor.

Konferencija ukazuje na izuzetno veliki potencijal primene interneta i savremenih tehnologija u turizmu i, deljenjem savremenih znanja na konkretnim primerima dobre prakse upoznaje turističku privredu sa svim mogućnostima koje nove tehnologije donose, kao i sa načinom njihove uspešne primene u turističkoj delatnosti.

Na skupu će govoriti predavači iz prakse i sa velikim iskustvom u primeni informacionih tehnologija u turizmu koji će pokazati kako se internet može iskoristiti u promociji ugostiteljskih objekata, ali i čitave destinacije.

Informacije o konferenciji nalaze se na veb-adresi www.e-turizam.org.

Izvor: Tanjug

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.