Izvor: Luftika.rs, 23.Okt.2023, 09:00

Sin glumice Ljubinke Klarić odlučio da živi sa ocem u SAD: „Grozno sam to podnela“

Gumica Ljubinka Klarić zbog bivšeg muža Nebojše Jovanovića napustila je domovinu i započela nov život preko okeana, ali brak, nažalost, nije uspeo.
Ljubinka je sina Kostu dobila u braku sa Nebojšom, finansijskim konsultantom koji živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama.
Glumica je sada za domaće medije pričala o odvajanju od sina Koste (13), koji je nakon teškog perioda i borbe protiv zavisnosti od video igara, odlučio da se odseli iz Srbije i počne da živi sa ocem >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u Americi.
– Sam dokaz da nismo u tom smislu vezani, posesivno, jeste da je Kosta otišao u Ameriku u junu kod tate i tamo upisao 8. razred i odlučio je da nastavi školovanje tamo. Grozno sam sve to podnela, još uvek podnosim, ali on je toliko srećan tamo, on kaže da nema šta da traži ovde pogotovo posle događaja koji su se desili. Rekao mi je da nikada nije pripadao ovde i da zna da će mu tamo biti bolje. Otišao je, bilo je teško. Prvo nisam razumela, trebalo je da bude raspust, a on je upisao školu. Jako mi nedostaje, naravno, zato što smo bili usmereni jedno na drugo, a onda isključite taj trenutak roditeljske sebičnosti i kažete „Ko sam ja da mu stajem na put sreći?“ – rekla je Ljubinka Klarić za „Novu“.
Podsetimo, Ljubinka Klarić je svojevremeno govorila o Kostinim lošim navikama.
– Danas je teško odgajati dete. Kosta trenutno ide kod psihologa na odvikavanje od video-igrica. Provodio je više od osam sati dnevno pored kompjutera, najviše dok je bio na letnjim raspustima. Sve vreme je bio razdražljiv. Pomoću terapije je boravak ispred kompjutera sveo na dva sata i postao je drugačije dete! Veseo je, a sve njegove lepe osobine, za koje sam bila sigurna da ih ima, konačno su došle do izražaja. Šalimo se i zezamo svakog jutra i nema lepšeg osećaja od tog – rekla je glumica svojevremeno.
Poznati doktor Rajović o problemu zavisnosti dece od ekrana:“Krivica je na roditeljima“
Izvor: Blic

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.