Sin Odri Hepbern otrkio 3 jednostavna pravila legendarne glumice za besprekoran izgled

Izvor: Story, 07.Avg.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Odri Hepbern otrkio 3 jednostavna pravila legendarne glumice za besprekoran izgled

Bila je i ostala sinonim za lepotu, eleganciju i zadovoljan život. Verovatno pogađate da se radi o legendarnoj glumici i lepotici Odri Hepbern čiji lik i delo nikad neće ostariti.

Odri Hepbern, foto: Profimedia

U intervju za sajt Yahoo, najmlađi sin čuvene stilske ikone Odri Hepbern, Luka Doti otkrio koja je bila tajna Odrinog besprekornog izgleda i duha.

Luka je i autor knjige Audrey at home koju je posvetio sećanjima na maminu zdravu kuhinju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << a ovom prilikom izdvojili smo iz intervjua 3 jednostavna pravila koje možete odmah primeniti, piše Cosmopolitan.rs.

Pijte dosta vode i jedite povrće

- Insisitrila je i učila nas da pijemo što više vode i jedemo što više povrća. Nije izbegavala meso, ali njen jelovnik činili su 80% voća i povrća. Kropmpir je bio njena obavezna namirnica i glavni sastojak svake dijete. Knjiga koju sam napisao o njoj i njenoj zdravoj ishrani sadrži preko 50 njenih recepata - kaže Luka.

Jedanaest saveta Odri Hepbern svakoj ženi!

Ne bojte se godina već uživajte u njima

- Naravno da se s vremena na vreme žalila na bore ili sede, ali ona je zaista uživala u svakom trenutku i godini. Uživala je u starosti - otrkiva sin slavne glumice.

Otkrivamo vam kako da i vi imate zanosne trepavice kao Odri Hepbern

Radujte se sitnicama

- Svaki put kada bi otkrila nešto novo otišla do marketa, pronašla novi recept…bila je zbog toga srećna kao mala devojčica. Ona nije imala samo lepu i pozitivnu spoljašnjost, već i vedar i neponovljiv duh - objasnio je Luka u intervjuu.

Životna priča – Odri Hepbern: I lepotice plaču...

Izvor: Cosmopolitan.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.