Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Jun.2023, 04:37

Señor je najefektivnija agencija u Hrvatskoj – potvrdio Global Effie Index

Nakon osvojenog Effie Grand Prixa na prošlogodišnjim Danima komunikacija i uvrštavanja Nije u redu u uredu u top 100 najnagrađivanijih kampanja po efektivnosti u svetu od strane World Advertising Research Center-a, Señoru je pristiglo još jedno priznanje. Global Effie Index Señoru je dodelio titulu najefektivnije agencije u Hrvatskoj!

Sjajan rezultat ostvarili su i među globalnom konkurencijom, gde su proglašeni 26. najefektivnijom nezavisnom agencijom na svetu.

Global >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Effie Index je istraživanje koje meri efektivnost zasnovanuu na rezultatima prošlogodišnjih Effie Awards takmičenja. Agencije, mreže, grupe, brendovi i oglašivači prikupljaju bodove putem kampanja koje su osvojile nagradu ili ostvarile status finalista na globalnom, regionalnom ili nacionalnom Effie takmičenja. Tako je ove godine, pri sabiranju bodova za plasmanna rang listi indeks uključio više od 4300 prijava iz 125 zemalja sveta, a Señoru je ovo prestižno priznanje pripalo kreiranjem kampanja: Nije u redu u uredu za udruženje CESI, I dalje osigura vavaš mir za Wiener osiguranje te Ljudski je uspoređivati! za bonbon.

A o značaju ovih nagrada govorila je Señorova Super managing direktorica Iva Kaligarić: „S obzirom da sam u srcu strateg, za mene su ove nagrade kao Oscari. U Señoru smo od početka postavili standard po kojem, bez udaljavanja od zagrebačkog botaničkog vrta, bez obzira na set ograničenja malog tržišta, verujemo da možemo stvarati svetske ideje. S druge strane, Effie više od 50 godina predstavlja zlatni standard marketinške efektivnosti, a dajući nam kontekst na globalnom nivou osveštava nas da naši ideali nisu pusti snovi (a i da se u svetu kotiramo bolje od agencije Mother London:). Iza ovih priznanja stoji sjajan tim koji neprestano istražuje, analizira, uči i insistira na kreativnoj izvrsnosti što dugoročno donosi rezultate i smisao našem poslu.

Za sve koji odluče da podignu svoja marketinška očekivanja, tu je Señor.

Video case CESI — Nije u redu u uredu

Video case Wiener osiguranje — I daljeosiguravavaš mir(embeddati u članak)

Video case bonbon — Ljudski je uspoređivati!

Da u Señoru nisu stranci s ovakvim vestima govori i bogata vitrina priznanja koja su osvojili u ovih 10 godina postojanja agencije: Effie Croatia Grand Prix 2022., Agencija godine na IdejiX 2021., Najefektivnija nezavisna agencija u Hrvatskoj po Global Effie Indexu 2019., Agencija godine na BalCannesu 2018., bronzana MIXX Awards Europe 2017., Grand Prix za digitalnu kampanju godine na MIXX Croatia 2016., Najbolja ambalaža u regiji na Regpaku 2016…

Uz spomenuti plasman kao prva agencija u Hrvatskoj i jedna od najboljih nezavisnih agencija na svetu, Señor je ujedno i najefektivnija agencija na Balkanu te 11. najefektivnija nezavisna agencija u

Evropi. Kad se svi uspjesi zbroje, možemo se reći da s nestrpljenjem očekujemo kreativna rešenja koja će proizaći iz Kumičićeve 10 i u sledećih 10 godina.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.