Selin Dion: Strašno je gledati svoju ljubav kako umire, a vi ne možete pomoći

Izvor: Story, 17.Jan.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selin Dion: Strašno je gledati svoju ljubav kako umire, a vi ne možete pomoći

Od raka grla bolovao je 17 godina, a poslednje dve ona ga je hranila svaki dan uz pomoć cvevi jer više nije mogao samostalno da guta.

Selin Dion, Rene Angelil, foto: Profimedia

Ne voli da ga ostavljam samog. Moli me da mi premine na rukama, a svojoj doživotnoj ljubavi i jedinom muškarcu mog života obećala sam da će tako i biti -  rekla je nedavno za USA Today Selin Dion u emotivnom intervjuu otvorivši dušu o teško bolesnom suprugu Reneu Angelilu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Velika tragedija: Nakon supruga, Selin Dion izgubila i brata

Tako je i bilo. Njen suprug, otac njene dece, njena ljubav, producent i mentor koji ju je stvorio – Ren Angelil preminuo je u četvrtak u njihovom domu u Las Vegasu u 73. godini života.

Selin je bila uz njega do njegovog poslednjeg daha, a vest je lično objavila na svojoj internet stranici. Od raka grla bolovao je godinama. Nakon niza intenzivnih tretmana zračenja u bolnici u Bostonu, pre dve godine vratio se u njihov dom u Las Vegasu gde se o njemu brinula Selin. Svakodnevno ga je tri puta hranila uz pomoć cevi jer više nije mogao samostalno da guta.

Ceremonija sahrane supruga Selin Dion u katedrali gde su se venčali pre 21 godinu

- 1992. imao je srčani udar, a 1998. mu je dijagnostifikovan rak. Često smo pitali lekare koliko mu je ostalo vremena. Želeo je to da zna. Ali nije bilo jasnog odgovora. Bez obzira na život u neizvesnosti i boli, kao biznismen koji je uspeo da postigne da se moje ploče prodaju u razmerama od 220 miliona, naljutio bi se kada ne bih nastupala - ispričala je 47-godišnja Selin. Baš zato, da ga ne izneveri, samo kratkoročno je uzela pauzu, ali već 23. februara nastupa u Caesars Palaceu u Las Vegasu.

Njihova ljubavna priča u startu je mnogima bila bizarna, ali dokazali su da je njihova ljubav bila prava. Naime, Rene je upoznao Selin kada joj je bilo samo 12 godina. Snimak njenog glasa poslao mu je Selinin brat, a on je kao bivši pevač i iskusni muzički producent u njoj prepoznao potencijal i postao joj mentor i menadžer. Sedam godina kasnije započeli su romansu. Njoj je bilo tek 19, a njemu 45. Iza sebe je imao propali brak i troje dece. Venčali su se 1994. u Montrealu i imaju tri sina, 15-godišnjeg Rene-Čarlesa i petogodišnje blizance Nelsona i Edija.

- Sinove nismo štedeli očeve bolesti, naučili su da je umiranje sastavni deo života. Strašno je gledati svoju ljubav kako umire, a vi ne možete pomoći - rekla je pevačica.

- Ali možete mu hrabro reći tu sam, biće dobro. Nema ništa od plakanja. Plakaću kada me napusti, ali i tada zbog njega hrabro nastaviti dalje - ispričala je nedavno.

Izvor: Večarnji.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.