Saša Milošević Mare nastavlja saradnju sa hrvatskim pevačicama

Izvor: Story, 27.Sep.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Milošević Mare nastavlja saradnju sa hrvatskim pevačicama

Nakon velikog hita „Lozinka za raj“, kao rezultata saradnje sa Ninom Badrić ,Saša Milošević Mare nastavlja da radi i za druge pevače iz susedstva

Pesma „Mami“ ,koju je otpevala Kristina Vukas, beleži sve veći broj pregleda na Jutjubu, a ovu mladu pevačicu sve češće porede sa Severinom zbog fizičke sličnosti.

Kristina hvali saradnju sa srpskim autorom, dok je spot uradio Andrej ilić. Mare kaže da saradnja između srpskih i hrvatskih muzičara zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << nikada istinski nije ni prekidana i da je logičan nastavak nekadašnje jako  dobre jugoslovenske muzike.

Kristina Vukas, rođena je Splićanka ali je dugo godina živela u Australiji. U okviru  jednog šou programa , za koji su je tajno prijavile prijateljice, Kristinu je primetio čuveni Rajko Dujmić koji je uvodi u svet muzike

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.