Sa ski-kartom za Kopaonik skijanje i na Jahorini

Izvor: Mondo, 29.Nov.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa ski-kartom za Kopaonik skijanje i na Jahorini

Oni koji kupe ski-kartu za Kopaonik, besplatno će moći da skijaju na Jahorini.

Predstavnici Skijališta Srbije i Olimpijskog centra (OC) Jahorina potpisali su u Beogradu ugovor o saradnji tih preduzeća, koji će skijašima u Srbiji i Bosni i Hercegovini omogućiti povoljnije usluge.

Ugovor omogućava razmenu ski karata, tako da će vlasnici sezonske ski karte za Kopaonik imati mogućnost četiri dana besplatnog skijanja na Jahorini.

Takođe, vlasnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sezonskih ski karata za Jahorinu će imati mogućnost dvodnevno besplatno skijanje u ski centru Kopaonik. Razmena sa Jahorinom će važiti i za ski centre Tornik i Stara planina, gde će vlasnici sezonskih ski karata imati mogućnost po tri dana besplatnog skijanja u tim skijalištima.

Ugovor su potpisali direktori Skijališta Srbije i OC Jahorina Dejan Ćika i Dejan Ljevnaić, koji su ocenili da će saradnja ta dva preduzeća značajno povećava vrednost njihovih ski karata i doprineti jačanju turističke ponude.

"Skijališta Srbije su u prethodnom periodu već imala ovakav vid saradnje sa OC Jahorina, ali i sa slovenačkim i crnogorskim skijaškim centrima. Smatramo da reginalno povezivanje može mnogo da doprinese razvoju turizma i jedne i druge strane, ali i da kroz ovakvu saradnju razmenimo iskustva i unapredimo ponudu naših ski centara", rekao je Ćika.

On je istakao da je Ski centar Kopaonik najveći skijaški centar u regionu i najatraktivnija zimska turistička destincija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.