SRBIN PAO SA BANDOM NAORUŽANOM DO ZUBA NA HAITIJU: Pogledajte kako ih je POLICIJA POSTROJILA! Zaplenjen ARSENAL AUTOMATSKOG ORUŽJA! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Feb.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN PAO SA BANDOM NAORUŽANOM DO ZUBA NA HAITIJU: Pogledajte kako ih je POLICIJA POSTROJILA! Zaplenjen ARSENAL AUTOMATSKOG ORUŽJA! (VIDEO)

Nekoliko stranaca, među kojima jedan srpski državljanin, kao i jedan Haićanin privedeno je u centru Port-o-Prensa zbog posedovanja arsenala automatskog oružja i protiv njih je podignuta optužnica za "zločinačko udruživanje", saopštila je policija Haitija.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haiti: Uhapšeni stranci, među kojima jedan Srbin, zbog posedovanja oružja

Izvor: Danas, 18.Feb.2019

Nekoliko stranaca, među kojima jedan srpski državljanin, kao i jedan Haićanin privedeno je u centru Port-o-Prensa zbog posedovanja arsenala automatskog oružja i protiv njih je podignuta optužnica za "zločinačko udruživanje", saopštila je policija Haitija. Članak Haiti: Uhapšeni stranci, među...

Nastavak na Danas...

NAORUŽANI DO ZUBA! Grupa STRANIH PLAĆENIKA uhapšena na Haitiju: Među njima i Srbin? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2019

Nekoliko stranaca, među kojima jedan srpski državljanin, uhapšeno je u glavnom gradu Haitija zbog posedovanja arsenala automatskog oružja. ..- Protiv njih je podignuta optužnica za zločinačko udruživanje - saopštila je policija Haitija...U Port-o-Prensu je privedena grupa od osam muškaraca,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.