Izvor: Luftika.rs, 29.Nov.2023, 10:46

SRAMNO: Majka ubice iz Mladenovca dosipa so na ranu, prijavljuje porodice i prijatelje ubijenih i brutalno ih vređa

Porodica monstruma koji je 4. maja u selima Dubona i Malo Orašje ubio devetoro, a ranio 12 ljudi, prema rečima naših sagovornika, mesecima teroriše ožalošćene komšije
Majka Uroša B. (21), koji je optužen da je 4. maja u selima Dubona i Malo Orašje počinio masakr, za ovih šest meseci podnela je na desetine krivičnih prijava protiv roditelja i rođaka ubijenih, saznaje Kurir.
Kako nam je potvrđeno iz ožalošćenih porodica, ova žena ne prestaje da vrši torturu nad ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koji su izgubili svoje najmilije.
Stefan Marković, mladić kome su u maskru ubijena dva brata, ispričao je za Kurir kakvo maltretiranje trpe on i njegov prijatelj već mesecima.
Uroš B. je, da podsetimo, u masakru u selima kod Mladenovca i Smedereva bez povoda ubio devetoro mladih ljudi i 12 ranio, a među ubijenima su i Stefanova braća Dalibor Todorović i Nemanja Stevanović.
Poseban pik – Majka osumnjičenog nas posle svega prijavljuje policiji non-stop! Mislim da na mene ima poseban „pik“, jer sam javno pričao o zločinu i onda kada god joj se nešto pokvari ili desi oko kuće, ona okrivi mene – kaže Stefan i dodaje da je u poslednje vreme više puta saslušavan u policiji.
– Nekoliko puta sam morao da idem u policijsku stanicu 29. novembar, gde sam čak išao i na poligraf, koji sam prošao – kaže.
„Za dlaku“ izbegao smrt Bio sam te večeri napolju, ali sam otišao da jedem Stefan Marković kaže da je on kobnog 4. maja uveče, kada je Uroš B. iz čista mira iz „kalašnjikova“ pucao na grupu mladih, najpre u Malom Orašju, a potom i u Duboni, „za dlaku“ izbegao smrt.
– Bio sam napolju, u školskom dvorištu te večeri sa rođacima i društvom i bukvalno sam dva minuta pre nego što je on došao otišao kući samo da večeram. Planirao sam odmah da se vratim, ali on je zapucao – kaže Stefan.
On tvrdi da ga majka okrivljenog lažno prijavljuje za razna dela.
– Prijavljivala je da sam joj isključio vodu u bunaru, otrovao psa, posekao voćnjak, baš je bilo svašta, ali ja sam dokazao da nemam nikakve veze s tim niti joj se obraćam. Najgore mi je bilo kada me je optužila da sam im zapalio kuću u Šepšinu – kaže naš sagovornik:
– To je ozbiljna svar, a ja sam bio taj koji je prvi primetio da im gori kuća i rekao sam policajcima koji stoje ispred njene kuće 24 sata da nešto gori i po mojoj prijavi su i reagovali. Policajcima sam tom prilikom objasnio da nemam nikakve veze sa paljevinom.
Kako dodaje, majka Uroša B. ne samo da ga prijavljuje policiji, već ga i javno vređa kada god ga sretne u selu.
Strašno me vređala – Ja imam njivu koja je na šest ili sedam metara od njene kuće, radim tamo, imam i neki posao sa jabukama i često sam na njivi. Trpeo sam vređanje od nje pred policajcima koji su bili tu da je zaštite. Strašno me je vređala zbog mog gostovanja na televiziji, a vezano za sve što se desilo kobnog dana, ali ja joj ništa nisam rekao niti sam je zbog toga prijavio – kaže nam mladić i tvrdi da niti on niti bilo ko od ožalošćenih ili meštana želi da naudi majci.
– Posle svega za porodicu optuženog ne postoji opasnost i njegova majka se slobodno kreće po selu, a mi smo ti koji i dalje nemamo mira – zaključuje on.
Reči Stefana Markovića potvrdio je i advokat šest porodica ubijenih, Stefan Stefanović, koji je rekao za Kurir da su prijave majke Uroša B. potpuno neosnovane.
– Stefan i njegov drug nisu ni prilazili imanju, kao ni članovima ove porodice, prvenstveno jer i ne žele da ih sreću, neprijatno im je i ne žele sa njima nikakav kontakt – kaže advokat i dodaje da majka Uroša B. prijavljuje policiji i roditelje ubijenih, oca pokojnog Dalibora Todorovića i oca pokojne Kristine i njenog brata Milana Panića.
Dosipa so na ranu – Ona to radi iz čista mira. Prijavila ih je jer ih je srela, dok je išla u posetu sinu i mužu u pritvor u Smederevu, a oni su tada išli da daju iskaze u smederevskom tužilaštvu. Ona ih je tada, potpuno bez osnova, prijavila da je prate i ugrožavaju njenu bezbednost, što je zloupotreba njenih građanskih prava. Ona je na taj način počinila krivično delo lažnog prijavljivanja. Porodica Uroša B. ima preveliku zaštitu koju zloupotrebljava i tako unosi nemir stanovnicima sela – kaže Stefanović za Kurir i objašnjava:
– Ova porodica i sada torturiše celo selo i tako nastavljaju ono što su započeli. Kako saznajemo, kuću Uroša B. u selu Dubona danonoćno čuva policija od 4. maja. U kući mu živi deda, a majka dolazi vikendom.
– Radnim danima bude u gradu, a kada dođe koristi vreme da nas maltretira, vređa i dosipa nam so na ranu – pričaju ogorčeni žitelji Dubone.
Ne može na doživotnu Više javno tužilaštvo u Smederevu je u oktobru podigla optužnicu protiv Uroša B. Optužnicom, koja je napisana na 210 strana, obuhvaćen je i njegov otac Radiša B., kao i njegova dva rođaka.
Međutim, Uroš B. neće biti osuđen na doživotnu robiju, jer u trenutku zločina nije imao navršenu 21 godinu. Prema našem zakonu osumnnjičeni za ovo delo može najviše da dobije 20 godina zatvora.
Advokat Stefan Stefanović je objasnio da bi ubica trebalo da bude osuđen na nekoliko doživotnih kazni zatvora, kao u Americi, ali da to, nažalost, nije moguće.
– Istraga je vođena kako treba, ispoštovani su vremenski rokovi, ispitani svi svedoci. Optužnica je podignuta i porodice oštećenih su zadovoljne svime, pa i time da mu je zaprećeno maksimalnom kaznom zatvora, međutim, 20 godina je malo, ali to nije nešto na šta trenutno možemo da utičemo mi, kao ni tužilaštvo – rekao je ranije Stefanović.
Ubica iz Mladenovca trenutno je u Specijalnoj bolnici, otkriveno kako se ponaša iza rešetaka

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

BESRAMNO! Majka masovnog ubice iz Mladenovca non-stop prijavljuje porodice žrtava policiji: Misli da je uhode i uništavaju IMOVINU

Izvor: Blic, 29.Nov.2023

Majka Uroša Blažića, masovnog ubice iz Mladenovca već duže vreme policiji podnosi krivične prijave protiv porodica i prijatelja žrtava koje su ubijene 4. maja ove godine, potvrđeno je za "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.