Izvor: Blic, 03.Dec.2023, 13:48

SPREMITE SE ZA DEBELI MINUS! Najnovija prognoza za prvi deo decembra: Sutra i do MINUS 14, a evo kada je moguć sneg i u gradovima

U Srbiju je kasno sinoć, posle neverovatno toplog 1. i 2. decembra, sa temperaturama do čak 24 stepeni stiglo drastično zahlađenje, temperatura je jutros širom Srbije bila oko nula stepeni. Sneg se danas očekuje na jugu i jugoistoku Srbije, a sutra ujutro imaćemo mraz. Preko dana će sutra biti suvo, ali hladno, dok nas sredinom nedelje očekuju nove padavine i to i nižim predelima, ali uz kraće i manje otopljenje, navodi se u najnovijoj prognozi meteorologa Marka Čubrila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEDENA KATASTROFA U NAJAVI! Prva polovina decembra donosi ekstremne hladnoće: Sutra i do MINUS 14, a evo kada će gradovi biti prekriveni snegom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023

Srbija dočekuje naglo zahlađenje s temperaturama oko nule, najavljujući padavine i sneg na jugu, dok se sredinom nedelje očekuju nova kiša i blago otopljenje...U Srbiju je kasno sinoć, posle neverovatno toplog 1. i 2. decembra, sa temperaturama do čak 24 stepeni stiglo drastično zahlađenje,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.