Izvor: Blic, 25.Apr.2024, 14:13

SPREMITE SE, MARATON ZATVARA BEOGRAD! Menja se skoro 100 linija gradskog prevoza, jednu stvar obavezno uradite do večeras, inače će BITI POSLEDICA: Ovo je ceo spisak izmena (MAPA)

Najmasovniji međunarodni sportski događaj na ulicama našeg glavnog grada - Beogradski maraton, održava se u sutra 28. aprila sa već tradicionalnim startom kod Crkve Svetog Marka i ciljem na Terazijama. Beogradski maraton ove godine okupiće rekordnih preko 13.000 učesnika, i to na distancama od 10, 21 i 42 kilometra, a u Beograd dolazi i 2.500 stranaca iz 72 zemlje širom sveta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Beogradski maraton održava se u nedelju: Zatvara se veliki broju ulica, skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu, sve gradske službe SPREMNE

Izvor: Blic, 25.Apr.2024

Sve gradske službe u potpunosti su spremne za održavanje predstojećeg Beogradskog maratona, potvrđeno je na tehničkoj konferenciji koja je upriličena danas u zgradi Starog dvora. Najmasovniji međunarodni sportski događaj na ulicama našeg glavnog grada održaće se u nedelju 28. aprila sa već...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.