Izvor: Story, 17.Jul.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Na premijeri filma pevačica i glumica se LJUBILE U USTA (foto)

Sinoć je održana svetska premijera drugog dela filma “Mamma mia”, pod nazivom “Mamma mia : Idemo ponovo!”, a na iznenađenje mnogih pao je poljubac dve poznate dame. Pevačica Šer i slavna glumica Meril Strip pozirale su zajedno, a u jednom trenutku pred svima su se poljubile u usta. Ovaj prizor definitivno je obeležio premijeru filma, ... The post ŠOK! Na premijeri filma pevačica i glumica se LJUBILE U USTA (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stare prijateljice "začinile" premijeru neočekivanim poljupcem

Izvor: B92, 17.Jul.2018

Dugo očekivana premijera filma "Mama mia: Idemo ponovo", održana u ponedeljak veče u Londonu, bila je čist spektakl...Takvom utisku doprinele su dve prijateljice, čuvene oskarovke, koje su priredile neobičnu scenu prisutnim novinarima i fotoreporterima...Pevačica Šer i slavna glumica Meril Strip...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.