Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Feb.2024, 17:34

SBB: Novi EON Video klub transformiše iskustvo gledanja sadržaja i donosi nove premijere! Bindžujte seriju “Vreme smrti” već od sutra

Sve to je sada dostupno svim EON korisnicima koji mogu na jedan potpuno unapređen način da uživaju u više od 25.000 naslova u okviru EON Video kluba.

Premijera serije „Vreme smrti” i film „Čuvari formule” u EON Video klubu

Pored naprednih funkcionalnosti, koje stavljaju EON Video klub u rang sa najvećim striming platformama na svetu, svi SBB korisnici će biti od prilici da od 20. februara bindžuju svih 15 epizoda prve sezone serije „Vreme smrti” >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << aktivacijom kataloga putem MojSBB naloga, za samo 690 dinara. Od 25. februara u EON Video klub stiže i najgledaniji domaći film u bioskopima iz prethodne godine „Čuvari formule“, koji će EON korisnicima biti dostupan bez dodatne naknade.

Novi EON Video klub je dokaz naše posvećenosti korisničkom iskustvu i stalnim inovacijama EON platforme. Svi ljubitelji striming platformi će biti oduševljeni novim izgledom i funkcionalnostima našeg Video kluba, koji pored novog iskustva nudi i ekskluzivne sadržaje. Naši korisnici će imati priliku da bindžuju i prvi pogledaju dugoočekivanu domaću seriju „Vreme smrti“ i film „Čuvari formule. EON Video klub donosi novi nivo iskustva gledanja sadržaja u vaše domove i siguran sam da će osvojiti naše korisnike ne samo inovativnim funkcijama, već i jedinstvenim sadržajem.“ rekao je Nikola Perić, direktor Sektora za razvoj i upravljanje proizvodima u SBB kompaniji.

EON Video klub je dizajniran da preporuči najgledaniji, najnoviji, žanrovski sadržaj u skladu sa onim što najviše volite da gledate, zadovoljava ukus svakog pojedinačnog korisnika, nudeći odabrani izbor sadržaja koji svako filmsko veče pretvara u vaš događaj po meri. Dodavanjem nove funkcije preuzimanja sadržaja offline na vašem mobilnom telefonu ili tabletu, EON Video Klub pruža mogućnost da svoje omiljene emisije, filmove i serije gledate bilo kada i bilo gde.

EON TV platforma danas je dostupna je na tržištu od 40 miliona ljudi, širom Jugoistočne Evrope.

EON je napravio revoluciju u načinu gledanja televizije u Srbiji, pretvarajući svaki TV u Smart TV, pružajući najbolju zabavu, raznovrstan i personalizovan TV sadržaj za svakog člana porodice, vraćanje omiljenih TV sadržaja do 7 dana unazad, poseban prostor za decu EON Kids i Video klub koji sadrži preko 25.000 naslova.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.