Izvor: Radio 021, 02.Maj.2023, 09:14

S lepim vremenom više motociklista na drumovima: MUP apeluje na oprez i poštovanje propisa

Ministarstvo unutrašnjih poslova, imajući u vidu lepo vreme i početak moto-sezone, apeluje na sve vozače motocikala da poštuju saobraćajne propise, posebno ograničenje brzine kretanja.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP apelovao na motocikliste da poštuju saobraćajne propise

Izvor: Danas, 02.Maj.2023

Zbog povoljnih vremenskih uslova i početka moto sezone, Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je na vozače motocikala da poštuju saobraćajne propise, posebno one koji se odnose na ograničenje brzine kretanja.

Nastavak na Danas...

MUP apeluje na vozače motocikala da poštuju saobraćajne propise i koriste kacige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2023

Ministarstvo unutrašnjih poslova, imajući u vidu povoljne vremenske uslove koji nam predstoje, a koji donose početak moto-sezone i veći broj dvotočkaša u saobraćaju, apeluje na sve vozače motocikala da poštuju saobraćajne propise, posebno one koji se odnose na ograničenje brzine kretanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.