Rijani ugroženo zdravlje: U poslednjem trenutku otkazala nastup na dodeli Gremija!

Izvor: Story, 16.Feb.2016, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijani ugroženo zdravlje: U poslednjem trenutku otkazala nastup na dodeli Gremija!

Iako se do poslednjeg časa se nadala da će uspeti, popularna pevačica zbog zdravstvenog stanja ipak je morala da otkaže nastup na dodeli Gremi nagrada.

Rijana, foto: Profimedia

Iako se od slavne pevačice očekivao spektakl, Rijana je zbog prevelikog rizika za svoje zdravlje bila primorana da otkaže svoj nastup na 58. dodeli Gremija.


Stigla je Rijanina sudbina: Šta se sve priča o novoj frizuri Tejlor Svift (FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

Naime, pevačica boluje od bronhitisa, i iako je uzimala antibiotike tri dana pre nastupa, oni joj nisu pomogli pa je umesto na dodelu Gremija bila primorana da ode kod lekara koji je doneo odluku da barem 48 sati čuva svoje glasne žice kako ne bi došlo do trajnog oštećenja.


Rijanin otac šokirao izjavom: Volim Krisa Brauna!


Iako je imala veliku želju da nastupa, odlučila je da posluša savete lekara kako kasnije ne bi imala većih problema.

Izvor: Dnevnik.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.