Izvor: Luftika.rs, 26.Mar.2024, 10:59

Retrogradni Merkur u Ovnu stiže 2. aprila i donosi kolaps, najviše će pogoditi 4 znaka

Možemo osetiti veći nivo frustracije ili nestrpljenja zbog teške komunikacije ili kašnjenja u postizanju ciljeva.
Merkur, planeta komunikacije i logičkog rasuđivanja, počeće svoj retrogradni hod u znaku Ovna 2. aprila i imaće snažan uticaj na sve znakove Zodijaka. Retrogradni Merkur u Ovnu može imati značajan uticaj na našu komunikaciju, razmišljanje i svakodnevne aktivnosti.
Merkur je planeta koja simbolizuje našu sposobnost da razmišljamo, komuniciramo, učimo i planiramo. Kada se retrogradno kreće kroz Ovna, to može stvoriti dinamičnu i pomalo izazovnu atmosferu.
Nagle promene i osipni pokreti Ovan je vatreni znak poznat po svojoj energiji, impulsivnosti i avanturističkom duhu. Kombinacija retrogradne...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.