Restoran Klub književnika: Sertifikat za odličan kvalitet

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Avg.2015, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Restoran Klub književnika: Sertifikat za odličan kvalitet

BEOGRAD – Trip Advisor je i ove godine dodelio beogradskom restoranu Klubu književnika Certificate of Excellence (sertifikat za odličan kvalitet), što znači da se Klub književnika prema svom rejtingu nalazi u 10% najbolje ocenjenih turističkih objekata iz celog sveta

Prema stavovima stručne javnosti Trip Advisor je najuticajniji sajt gde se mogu naći objektivni stavovi gostiju o kvalitetu restorana, hotela i ostalim turističkim uslugama i proizvodima.

– Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << gosti odlučuju gde da idu, istakao je Vlada Lazarević, menadžer Kluba knjižvnika, koji restoran da posete, šta da obiđu ili gde da odsedaju, najčešće koriste Trip Advisor. Zato je značaj ovog sertifikata za odličan kvalitet Trip Advisora za nas vrlo veliki jer govori o stalnom kvalitetu naših usluga, a još više o zadovoljstvu naših gostiju. Ovo je druga godina zaredom kako dobijamo ovaj sertifikat i sa zadovoljstvom smo ga uramili i predstavili našim gostima, ali i zaposlenima u Klubu književnika, završio je Vlada Lazarević.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.