Represent Communications Beograd i Sarajevo dobitnici dve Bronze i Srebra na međunarodnoj dodeli nagrada the!Award

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 31.Maj.2022, 08:30

Represent Communications Beograd i Sarajevo dobitnici dve Bronze i Srebra na međunarodnoj dodeli nagrada the!Award

Za najbolje komunikacijske projekte u prethodnoj godini Represent Communications sa svojim timovima u Sarajevu i Beogradu osvojio je Srebro i dve Bronze.

U kategoriji za društveno odgovorno poslovanje, u kojoj nije bilo dodeljeno Zlato, Srebro je osvojila kampanja „Superheroji maske nose ispod očiju“ kompanije Hemofarm BiH i agencije Represent Communications Sarajevo i Red Box.

U istoj kategoriji, agencija Represent Communications Beograd osvojila >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << je Bronzu za CSR kampanju „Svaki komentar se računa“ za Recan Serbia. Represent Communications Beograd dobio je još jednu Bronzu u kategoriji za odnose s javnošću za mala i srednja preduzeća. Projekat „First 3D printed house” za Eco Natura predstavlja prvu štampanu kuću u istočnoj Evropi.

U finalnoj večeri the!Award stručni žiri je dodelio 16 nagrada u 6 kategorija, a radove je ocenjivalo 12 komunikacijskih stručnjaka iz celog regiona.

Hrvatska udruga za odnose sa javnošću osnovana je 1994.godine i predstavlja udruženje koje okuplja velike stručnjake u odnosima sa javnošću i druge komunikacijske stručnjake sa ciljem edukacije, stručnog usavršavanja i informisanja svih članova, a radi unapređenja standarda u oblasti odnosa sa javnošću.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.