Izvor: Luftika.rs, 12.Okt.2023, 17:05

Ratnog reportera HRT zbog blamaže „razbijaju“ na mrežama, izveštava sa poda dok devojke opušteno stoje kraj auta

„Šta reći? Koju posluku porati?!“
Hrvatski novinar i televizijski voditelj Petar Vlahov javio se sinoć za Dnevnik 2 iz Tel Aviva u Izraelu, a njegovo uključenje sa lica mesta postalo je predmet podsmeha na društvenim mrežama.
Naime, Vlahov je izveštavao za HRT sa poda u pozi nekog po kome padaju bombe sa šlemom na glavi, a iza njega su dve žene opušteno stajale pored automobila.

Vlahov je nosio otkopčani zeleni šlem i nije nosio pancirku, dok ostali reporteri >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u Izraelu nose plavu pancir košulju sa natpisom PRESS i plavi šlem jer novinari u ratnim zonama moraju biti označeni. Nije poznato otkud Vlahovu šlem zelene boje.
naš junački reporter u borbi za goli život pic.twitter.com/DpeSr5F5oW
— borrissey (@brrssy) October 11, 2023

U Dnevniku je rekao da je nekoliko trenutaka pre uključenja svedočio raketnom napadu Hamasa te su on i svi drugi videli nekoliko raketa zbog čega su morali izaći iz automobila, prenosi Jutarnji list.
Konferencija nakon finala nasmejala mnoge, Aleksa Avramović u čudu gledao nemačkog novinara

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.