Izvor: Luftika.rs, 11.Maj.2023, 09:23

Raspisana poternica za Slobom Snajperom, nije se vratio iz šetnje

Za Slobodanom Milutinovićem Snajperom (39), koji ima nanogvicu, raspisana je međunarodna poternica jer se nije vratio iz šetnje.
„Dnevnik“ navodi da je Milutinoviću 5. maja Vanraspravno veće novosadskog suda u jednom predmetu odredilo pritvor i kada je policija otišla kod njega da ga sprovede u zatvor na Klisi, ustanovilo se da se nije vratio iz šetnje koju je imao od 12 do 13 časova.
Potom je raspisana međunarodna poternica i za njim se traga.
U kućnom pritvoru se >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nalazio od početka aprila nakon što je novosadski Viši sud posle presude na dve godine i šest meseci zatvora zbog prinude, lišavanje slobode i zlostavljanja devojke sa kojom je bio u emotivnoj vezi, odlučio da ga iz zatvorskog pritvora prebaci u kućni pritvor sa nanogvicom.
Da je Milutinović u bekstvu saznalo se u sredu na suđenju za nasilničko ponašanje na turniru u malom fudbalu 2018. godine, slučaj u kom je optužen zajedno sa bratom N. M (35), kao i N. T. (24) i K. R. (27).
Na početku ročišta je saopšteno da se ono odlaže za 23. jun i 7. septembar, jer se Milutinović nije pojavio, a njegov branilac i njegov brat rekli su da ne znaju gde je. Saopšteno je da je raspisana međunarodna poternica.
Sudija Ivana Josifović je naglasila da će se pretres nastaviti i dovesti do kraja, bez obzira na broj prisutnih okrivljenih.
Sloba Snajper osuđen na 2 i po godine, ide u kućni pritvor, sudija kaže da su“deca patila za njim“

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNAJPER POBEGAO SA NANOGICOM! Raspisana međunarodna poternica za Milutinovićem, sve otkriveno kad se nije pojavio na sudu

Izvor: Blic, 11.Maj.2023

Za Slobodanom Milutinovićem Snajperom (39), koji ima nanogicu, raspisana je međunarodna poternica jer se nije vratio iz šetnje.

Nastavak na Blic...

NOVOSADSKA POLICIJA RASPISALA MEĐUNARODNU POTERNICU ZA SNAJPEROM Slobodan Milutinović (39) pobegao sa nanogicom!

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Maj.2023

Novosadska policija raspisala je međunarodnu poternicu za Slobodanom Milutinovićem (39), poznat pod nadimkom Snajper, jer je sa nanogicom pobegao! On se terti za nasilničko ponašanje na turniru u malom fudbalu 2018. godine. Milutinoviću je 5. maja vanraspravno veće odredilo pritvor, dok je imao...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.