Raspisan konkurs za nagradu V(RAB)AC 2020

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Maj.2020, 11:52

Raspisan konkurs za nagradu V(RAB)AC 2020

Udruženje radio-stanica RAB Srbija raspisalo je konkur za godišnju nagradu V(RAB)AC za najbolje radijske džinglove i reklame. RAB Srbija devetu godinu raspisuje ovaj konkurs, a s ciljem da se afirmišu radijske reklame koje su ujedno i najkreativnije reklame.

Nagrade se dodeljuju u četiri kategorije:

– Zlatni, Srebrni i Bronzani V(RAB)AC za najbolji radio džingl (identifikacini džingl),

– Zlatni, Srebrni i Bronzani V(RAB)AC za najbolji pevani radio >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << džingl (identifikacini džingl) ili pevanu radio reklamu,

– Zlatni, Srebrni i Bronzani V(RAB)AC za najbolju radio reklamu do 20 sec,

– Zlatni, Srebrni i Bronzani V(RAB)AC za najbolju radio reklamu do 40 sec.

Pravo učešća imaju sve radio stanice u Srbiji u svim kategorijama, kao i sve marketinške i kreativne agencije u katergorijama radio reklame u trajanju do 20 i do 40 sekundi i u kategoriji pevane radio-reklame.

Uslov je da su reklame i džinglovi nastali u poslednjih godinu dana.

Predlozi se šalju na info@rabsrbija.com najkasnije do 30. maja, nakon čega će stručni žiri oceniti džinglove i reklame i odabrati pobednike.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.