Raspisan Konkurs za dodelu priznanja „Dobročinitelj“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Okt.2023, 16:17

Raspisan Konkurs za dodelu priznanja „Dobročinitelj“

Cilj akcije „Dobročinitelj“ jeste podsticanje organizacija i pojedinaca u Srbiji da ulažu u razvoj zajednice u kojoj žive i rade, da čuvaju životnu sredinu, kao i da pomažu građanima kojima je pomoć neophodna. Takođe, cilj je podsticanje kompanija koje posluju u Srbiji da budu društveno odgovorne i da doprinesu poboljšanju života svojih zaposlenih, njihovih porodica i društva u celini.

Odluka o dobitnicima priznanja „Dobročinitelj“ biće doneta na osnovu glasova >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << prethodnih dobitnika Zlatne plakete „Dobročinitelj“.

Pravo učešća na konkursu imaju sve firme i organizacije koje svoje aktivnosti obavljaju na teritoriji Republike Srbije.

Akcija „Dobročinitelj“ će biti organizovana u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji”, u okviru koje se odvijaju i akcije „Moj izbor” i „Miljenik potrošača”.

Tokom prethodnih sedam ciklusa Zlatnu plaketu „Dobročinitelj“ osvojili su: Fond B92, Fondacija Ana i Vlade Divac, emisija Exploziv televizije Prva, Gorska služba spasavanja, g. Milomir Glavčić iz Kanade, Novak Đoković Fondacija i Fondacija Alek Kavčić.

Rok za podnošenje konkursnih prijava je 31. januar 2024. godine.

Sve informacije u vezi sa akcijom „Dobročinitelj“, zainteresovane kompanije i organizacije mogu pronaći na sajtu Dobrocinitelj.rs.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

"DOBROČINITELj": Raspisan Konkurs za dodelu priznanja

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Okt.2023, 12:41

Udruženje "Moja Srbija", u saradnji sa Centrom potrošača Srbije, raspisalo je javni konkurs za dodelu priznanja za društvenu odgovornost "Dobročinitelj 2024", objavljeno je danas.. .  .  . Cilj akcije je podsticanje organizacija i pojedinaca u Srbiji da ulažu u razvoj zajednice u kojoj žive...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.