Rak se vratio: Melani Grifit se ponovo bori sa opakom bolešću

Izvor: Story, 12.Okt.2017, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rak se vratio: Melani Grifit se ponovo bori sa opakom bolešću

Kako saznaje US Weekly glumica Melani Grifit drugi put se bori sa rakom kože. Kada se pre mesec dana pojavila u javnosti  sa tamnom mrljom na nosu, svi su mislili da je u pitanju bezalena rana, međutim, Melani je nedavno imala operaciju uklanjanja melanoma kože i sada je podvrgnuta daljoj terapiji. Glumica je kancer kože ... The post Rak se vratio: Melani Grifit se ponovo bori sa opakom bolešću appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Melani Grifit po drugi put se bori sa opakom bolešću

Izvor: Svet plus, 12.Okt.2017

Holivudska glumica Melani Grifit po drugi put se bori sa opakom bolešću, jer joj se rak vratio...Kako saznaje US Weekly glumica Melani Grifit drugi put se bori sa rakom kože. Kada se pre mesec dana pojavila u javnosti  sa tamnom mrljom na nosu, svi su mislili da je u pitanju bezalena rana, međutim,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.