Izvor: Luftika.rs, 09.Mar.2024, 08:36

Rak, Devica i Škorpija ludo će se zaljubiti u aprilu 2024. i upustiti u avanturu života

Početkom proleća romansa će biti u vazduhu, a april će doneti zaista živa osećanja. Sezona Ovna počeće neočekivanim susretima i ludim emocijama.
Astrolozi kažu da će planete Mars i Saturn imati poseban uticaj u ovom periodu. Kasnije, kada im se pridruže romantična Venera i stabilni Jupiter, biće veoma povoljno vreme za situacije koje imaju potencijal da menjaju živote.
Rak Pripremite se za vrtlog emocija – u aprilu vam je suđeno da upoznate svoju pravu ljubav. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << U početku će to izgledati kao iznenadna pojava, strast i ljubav na prvi pogled.
Kada bolje upoznate ovu osobu, shvatićete dubinu njene ličnosti. Odluku ćete doneti skoro trenutno – ovo nije samo iznenadna strast, već vaša srodna duša.
Recite svojoj voljenoj osobi kako se zaista osećate. Izbegavajte izolaciju zbog neopravdanih strahova. Ne ćutite o svojim osećanjima – to nije fer prema vašem partneru. Vaše srce će biti ispunjeno srećom i zadovoljstvom jer ćete odmah moći da stvorite snažnu duhovnu vezu.
Devica Bićete pravi srećnici u aprilu. Usamljeni pripadnici znaka mogu da upoznaju svoju pravu ljubav – to može biti čak i veza sa starim prijateljem kome se ne usuđujete da priznate svoja osećanja.
Astrolozi vas uveravaju da će sekstil sedme i jedanaeste kuće doneti dugovečnost ovom partnerstvu. Kako godina bude odmicala, vaša osećanja i naklonost prema voljenoj osobi će se povećati.
Međutim, važno je da se ne povlačite u sebe, već da češće razgovarate o svim problemima i nijansama koje se javljaju u vezi. Partner će vas poštovati jer zna da imate plemenit karakter i da možete da poboljšate skoro svaku situaciju. Izbegavajte površne sudove – ne brinite o sitnicama.
Škorpija Veoma ste zahtevni u odnosima. Želite da kontrolišete sve i svakoga – a ovo je pomalo zastrašujuće. Možda zato dugo ne možete pronaći ljubav.
Sredinom aprila situacija će se promeniti zahvaljujući povoljnom tranzitu Jupitera. Postoji šansa da upoznate partnera sa kojim možete izgraditi jaku vezu.
Vaša strast, senzualnost i emocionalnost će privući potencijalnog partnera. Međutim, nemojte se plašiti da se prepustite u ovoj vezi i otvorite se novom poznanstvu. Nemojte se plašiti da izrazite svoje iskrene emocije.
Put u inostranstvo u 2024. godini iz korena će promeniti živote 4 znaka Zodijaka

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Venera u Ribama od 11. marta donosi velike ljubavi, ali i prevare

Izvor: Lepota i zdravlje, 09.Mar.2024

Ako ste neko ko je skeptičan prema bajkama i srećnim završecima, pripremite se za prijatno iznenađenje:  tranzit Venere u Ribama od 11. marta do 5. aprila vratiće vam veru u ljubav Ovaj tranzit je povezan sa dubokom, duhovnom vrstom ljubavi koja prevazilazi granice vremena i prostora. To je vreme...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.