REPRESENT COMMUNICATIONS: 15 godina uspešne komunikacije

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Dec.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REPRESENT COMMUNICATIONS: 15 godina uspešne komunikacije

Represent Communications uz prisustvo partnera i zaposlenih obeležio jubilej uspešnog poslovanja

Više od 400 ljudi iz sveta medija, komunikacija i biznisa okupilo se povodom proslave 15 godina postojanja jedne od vodećih domaćih agencija, Represent Communications. Na proslavi su predstavljeni neki od ključnih uspeha u dosadašnjem poslovanju, pre svega ljudi, kao i neke od novih usluga koje su od nedavno deo ponude ovog sistema.

Da uspeh dolazi samo onda kada smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << fokusirani na to da pružimo svoj maksimum, dokazuje i činjenica da je Represent Communications narastao od četvoro do više od stotinu ljudi, stručnjaka u različitim oblastima komunikacija. Mi smo sistem koji dozvoljava da, paralelno sa zaposlenima, neprestano raste, donoseći svetske trendove na naše tržište. Ponosan sam na dosadašnjih 15 uspešnih godina i radujem se mnogima koje ćemo, nadam se, uspesima obeležavati“, izjavio je dr Borislav Miljanović, CEO Represent System-a.

Osnovan 2002. godine, Represent System danas broji više od 100 zaposlenih, i posluje na četiri tržišta – Srbija, Crna Gora, BiH i Makedonija. Nosilac je brojnih priznanja u oblasti komunikacija.

Represent System danas čine RealTime Clipping, BizLife i Represent Communications, u okviru koga su The Content Studio, Native Network, Represent Club i Element.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.