Publicis Groupe preko Zenitha širi svoje partnerstvo s kompanijom Nomad Foods na čitavu Adriatic regiju

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Dec.2022, 15:41

Publicis Groupe preko Zenitha širi svoje partnerstvo s kompanijom Nomad Foods na čitavu Adriatic regiju

Ova pobeda je zasnovana na Zenithovom sedmogodišnjem partnerstvu s Nomad Foods-om. Zenith je trenutno odgovoran za sve online i offline aktivnosti za svih 14 ostalih evropskih tržišta Nomad Foodsa.

Nakon pitch-a s nekoliko lokalnih agencija, Zenith je odabran na osnovu snage svojih globalnih i Adriatic timova i stručnosti na terenu, kao i njihovog povezanog načina rada.

Christian Lee, globalni direktor Zenitha, rekao je: “Oduševljeni smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << što možemo da proširimo naše dugogodišnje partnerstvo s kompanijom Nomad Foods. Ova pobeda dokaz je našeg talenta visokih performansi, strateškog načina rada i alata koji su vodeći u industriji”.

Aleksandra Dilevska, izvršna direktorka Publicis Groupe Hrvatska i Severna Makedonija, COO Adriatic, izjavila je: “Biti odabran od strane Nomada u Adriatic regiji zaista je uzbudljivo za nas u regiji i jasna demonstracija vrednosti našeg pristupa Power of One. Veoma smo ponosni što smo deo ovog važnog zadatka

Steve Axe, direktor marketinga u Nomad Foods, rekao je: „Zenith ima duboko razumevanje naše vizije rasta i radujemo se našem proširenom partnerstvu u Adriatic regiji„.

O Zenithu

Zenith je ROI agencija. Više od 6000 stručnjaka na 95 tržišta nudi izvanredne mogućnosti u medijima, podacima, tehnologiji, trgovini i sadržaju. Stavljamo efikasnost u središte našeg rada kako bismo rešili složene izazove, podstakli uspešne poslovne rezultate i razvili poslovanje naših klijenata. Zenith je deo Publicis Media, medijski ogranak Publicis Groupe [Euronext Paris Fr0000130577, CAC40].


O Publicis Groupe – The Power of One

Publicis Groupe [Euronext Paris FR0000130577, CAC 40] globalni je lider u komunikaciji. Grupa je pozicionirana na svakom koraku lanca vrednosti, od savetovanja do izvršenja, kombinujući marketinšku transformaciju i digitalnu transformaciju poslovanja. Publicis Groupe je povlašćeni partner u transformaciji svojih klijenata radi poboljšanja personalizacije na velikom broju. Groupe se oslanja na deset stručnih znanja koncentrisanih unutar četiri glavne delatnosti: komunikacija, mediji, podaci i tehnologija. Kroz jedinstvenu i fluidnu organizaciju, njeni klijenti imaju olakšan pristup stručnosti na svakom tržištu. Prisutna u više od 100 zemalja, Publicis Groupe zapošljava oko 96.000 stručnjaka.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.