Prvi dron spektakl u regionu kao set za reklamu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Apr.2023, 18:04

Prvi dron spektakl u regionu kao set za reklamu

Iznad više desetina hiljada oduševljenih građana Tirane počele su da se ispisuju rečenice – „Hvala vam građani Albanije…”

Ovako je, prvim dron spektaklom u regionu, počelo lansiranje teleoperatera One Albanija. Pet stotina dronova, koristeći unapređenu tehnologiju One mreže, ispisalo je preko neba obećanje novog brenda potrošačima.

Ali to je bio samo početak kampanje koja je osmišljena i realizovana u saradnji agencije Gogel Publicis iz Tirane i beogradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << koncept studija Creative Disorder.

Jer se u tom trenutku, za samo 14 minuta trajanja dron spektakla, snimala jedna od verovatno najmasovnijih reklama na našim prostorima.

Naime za vreme događaja, širom Tirane je u realnom vremenu sniman TV spot koji je kao set koristio nebo, a kast je uključivao hiljade građana koji su pratili poruku novog brenda.

Uhvatiti živu emociju i energiju širom grada za toliko kratko vreme, a besprekorno snimiti sam spektakl na nebu i onda sve to pretočiti u jedan efemeran spot koji se bavi više osećajem nego događajem je bio izazov svoje vrste.” – Napominju Andreja Nježić i Ivan Westerveen, Kreativni Direktori u Creative Disorder studiju.

Produkciju ovog izuzetno kompleksnog snimanja vodio je Tuna Fish Studio iz Beograda, uz podršku Anima produkcije u Tirani, a sve pod rediteljskom palicom Petka Spasova.

Ova kampanja gađa slatku tačku između tehnologije i emocije, brenda i potrošača… Činjenica da je One Albanija uz pomoć svoje tehnologije na epohalan način poslao poruku svojim korisnicima, koja je zauzvrat probudila iskrenu emociju je neverovatan uspeh…” Zaključuje Isidora Radojčić, Projektni vođa i jedan od osnivača Creative Disorder studija.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.