Prva donacija u 2023. godini realizovana u Srednjoj školi „Sveti Ahilije“ u Arilju

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Mar.2023, 10:59

Prva donacija u 2023. godini realizovana u Srednjoj školi „Sveti Ahilije“ u Arilju

I u 2023. godini, zahvaljujući humanitarnoj Mastercard kreditnoj kartici „Eurobank Direktna Veliko srce“ i klijentima, korisnicima ove kartice, Banka nastavlja da odvaja deo sredstava od svojih prihoda i usmerava ih u opremanje i modernizaciju srednjih škola širom Srbije.

Srednjoj školi „Sveti Ahilije“ u Arilju obezbeđena je nova informatička oprema u vrednosti većoj od 800.000 dinara, namenjena za kabinet u kojem će se realizovati nastava za finansijsko računovodstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << tehničare. Na ovaj način će srednjoškolcima biti omogućeno lakše i kvalitetnije praćenje nastave.

Veliko nam je zadovoljstvo što prvu donaciju u ovoj godini realizujemo u Srednjoj školi „Sveti Ahilije“ u Arilju. Kao i tokom prethodnih godina, projekat „Škola kao nacrtana za Vas“ podržava Ministarstvo prosvete, dok posebnu zahvalnost dugujemo našim klijentima, korisnicima humanitarne Mastercard kreditne kartice „Eurobank Direktna Veliko srce“, zahvaljujući kojima se i realizuje ovaj projekat. Do sada je opremljeno 13 računarskih kabineta u 11 gradova širom Srbije, a više od 5.000 srednjoškolaca dobilo bolje uslove za učenje” – izjavila je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

Eurobank Direktna svoje društveno odgovorno poslovanje temelji i na promociji obrazovanja i kulture, pa je projekat Banke dodatno obogaćen saradnjom sa muzejom „Dom Jevrema Grujića“, kao i saradnjom sa izdavačkom kućom Laguna. Kroz edukativni program „Putujući muzej“ učenici imaju priliku da se kroz predavanja kustosa i radionice upoznaju sa srpskom istorijom i kulturom kao i različitim umetničkim veštinama. Dodatno, srednjoškolcima iz Arilja pružena je mogućnost da se upoznaju i druže sa književnikom Brankom Rosićem.

Tokom prethodnih 5 godina, koliko se sprovodi projekat Eurobank Direktne „Škola kao nacrtana za Vas”, opremljeno je 13 računarskih kabineta, u 11 gradova Srbije, a za te svrhe izdvojeno je više od 10 miliona dinara.

**************************************************************************************************

MasterCard kartica „Eurobank Direktna Veliko srce“ je kreditna kartica, koja ima dodatnu humanitarnu vrednost. Svaki put kada ovom karticom nešto platite ili podignete novac na bankomatu, Banka odvaja deo sredstava od svojih prihoda i usmerava ih u srednje škole širom Srbije. Ta sredstva namenjena su za opremanje i modernizaciju učionica i kabineta. Kontinuiranim korišćenjem Eurobank Direktna Veliko srce kreditne kartice doprinosimo važnom humanom cilju – opremanju i modernizaciji srednjih škola u Srbiji.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.