Mediji: Pronađen čamac u Dunavu, sumnja se da pripada trojici nestalih prijatelja

Izvor: B92, 01.Apr.2023, 17:18

Mediji: Pronađen čamac u Dunavu, sumnja se da pripada trojici nestalih prijatelja

Beograd -- Prijatelji koji danima tragaju za nestalim mladićima sa Dunava, pronašli su čamac za koji se sumnja da se prevrnuo 18. marta, prenosi Blic nezvanično.

"Prijatelji su uz pomoć sonara uočili čamac koji je potonuo i od sutra će pokušati da ga zakače… Čamac je nađen nasred Dunava, 300 metara ispod Pančevačkog mosta", navodi izvor "Blica".

Podsetimo, Miloš Marković (37), Nenad Trivković (38) i Milan Nikolić (36) nestali su 18. marta uveče u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dunavu nakon što je čamac u kojem su bili prevrnuli jaka košava i veliki talasi, a potraga za njima traje od tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BLIC" SAZNAJE Pronađen čamac na dnu Dunava: Sumnja se da pripada trojici nestalih prijatelja

Izvor: Blic, 01.Apr.2023

Prijatelji koji danima tragaju za nestalim mladićima sa Dunava, pronašli su čamac za koji se sumnja da se prevrnuo 18. marta, a na kojem su četvorica prijatelja bili kobne noći, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

DVE NEDELJE NI TRAGA NI GLASA OD NESTALIH NA DUNAVU Potraga za trojicom mladića ne prestaje, porodica i prijatelji NE GUBE NADU

Izvor: Blic, 01.Apr.2023

Kod Ade Huje na Dunavu oko 22.30 u subotu 18. marta prevrnuo se čamac u kome su se nalazila četiri muškarca, od kojih je jedan uspeo da ispliva na obalu. Međutim, za ostalom trojicom i dalje se traga! A od njih ni traga ni glasa!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.