Projekat “CHALLENGE DIRECT MEDIA” među 5 najbolje ocenjenih HR praksi u Srbiji!

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 05.Jun.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Projekat “CHALLENGE DIRECT MEDIA” među 5 najbolje ocenjenih HR praksi u Srbiji!

Od mnogobrojnih kompanija koje su se prijavile za učeśće u projektu “Uspešne HR priče 2019” stručni žiri je odabrao 5 najbolje ocenjenih HR praksi u Srbiji, a među njima se našao i projekat DIRECT MEDIA United Solutions.

Smatram da je ovo nagrada za sve sjajne zaposlene naše kompanije, budući da je “Challenge Direct Media” rezultat zajedničkog rada, ogromne posvećenosti i velikog entuzijazma svih kolega. Ideja iza „Challenge Direct Media“ je bila uverenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << da svi zaposleni mogu svojim idejama ravnopravno da doprinesu pospešivanju postojećih načina rada i kvaliteta usluga DIRECT MEDIA United Solutions i na taj način izazovu kako sebe, tako i DIRECT MEDIA United Solutions na inovacije. Dobijanje priznanja je potvrda za nas, ali i za druge kompanije, da treba posvetiti veću pažnju idejama zaposlenih, maksimalno iskoristiti unutrašnje kapacitete, kompetencije, talente i interesovanja kolega i ohrabriti ih da predlažu inicijative i preuzmu ulogu lidera i inovatora.”, izjavila je Ivana.

Nadamo se da će projekat korporativnog inoviranja “Challenge Direct Media” kao dobitnik priznanja, doprineti unapređenju HR praksi u Srbiji!

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.