Produžen rok za prijave za BalCannes do 27. 11. – dokažite da ste najbolji u regiji!

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 13.Nov.2023, 16:48

Produžen rok za prijave za BalCannes do 27. 11. – dokažite da ste najbolji u regiji!

BalCannes i u svom najnovijem izdanju poziva najbolje oglašivače i agencije da svima u regiji pokažu zbog čega baš oni zaslužuju titulu najboljih. BalCannes je takmičenje u čijoj je srži slavljenje duha našeg prostora, a poziva kandidate iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije i Srbije da na pozornici Dana komunikacija predstave svoje najbolje i najkreativnije projekte i osvoje nagradu u nekoj od brojnih kategorija.

Kasni prijavni rok produžen >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << je za jedanaest dana, čak do 27. 11., te se više neće produžavati, stoga ne propustite priliku da se prijavite sa izvrsnim projektima na kojima ste radili u prethodne dve godine! Iskoristite perspektive žirija agencija, oglašivača i strukovnih medija, dokažite da zaslužujete da se nađete u društvu najboljih i u spektru kategorija poslovnog delovanja osvojite zlatne, srebrne i bronzane nagrade.

Dvogodišnji kvalifikacijski period obuhvatiće projekte realizovane od 20. avgusta 2021. do 16. novembra 2023. Na takmičenje se mogu prijaviti celovite, integrisane kampanje te pojedinačni, jedinstveni delovi unutar kampanje koji predstavljaju jednu ideju iz agencija iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije i Srbije.

Sve informacije dostupne su na zvaničnim stranicama www.danikomunikacija.com.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.