Proboj maminog sina Srđana Lalića, od studentske menze preko bitkoina do odsečenih glava

Izvor: Luftika.rs, 01.Dec.2022, 11:46

Proboj maminog sina Srđana Lalića, od studentske menze preko bitkoina do odsečenih glava

Čovek čiji je osmeh zgrozio Srbiju nastavio je svoje svedočenje pred Specijalnim sudom opisujući monstruozne zločine iza kojih stoji klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.
Nekada desna ruka Velje Nevolje i Mareta Mesara danas je najvažniji okrivljeni svedok u ovom sudskom postupku.
Pre svoje kriminalne i sadističke karijere, Srđan Lalić (37) predstavljao se kao akademski građanin, IT stručnjak, trgovac bitkoinima i džudista.
Pre nego što se “pronašao” u ulozi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << krvnika ove monstruozne kriminalne grupe, bavio se različitim poslovima – od otvaranja firmi za dostavu hrane do trgovine nekretninom i bonovima za menzu.
Pre nego što je ušao u posao sa „Skajem“, Lalić je pokušao da se oproba u različitim biznisima.
Proteklih godina na internetu je postavio nekoliko oglasa. Tokom 2014. godine na forumu koji isključivo mogu da koriste studenti Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, Lalić se registrovao pod imenom “Srdjan011”, a prema postu koji vam predstavljamo, vidi se da je želeo da nabavi “budžetsku karticu za menzu”.
Printscreen Broj telefona koji je u oglasu ostavio poklapa se sa brojem koji se navodi u delu optužnice u kom su podaci o okrivljenima, tako da nema sumnje da je verodostojan i da je upravo ovo oglas koji je postavio Lalić.
U tom periodu Srđan Lalić bio je zaposlen u Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje (RFZO), gde je počeo da radi 1. novembra 2013. godine. Pretpostavlja se da je Lalić pomenutu karticu hteo da preproda, jer je u tom trenutku uveliko bio zaposlen.
Kasapin Lalić, koji je učestvovao u ubistvima Aleksandra Gligorijevića Pukija, Gorana Veličkovića Goksija, Lazara Vukićevića, Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje, prema izjavama zaposlenih u RFZO nakon njegovog privođenja 2021. godine, važio je za izuzetno bahatog mladića, kome je ponašanje prema kolegama tolerisano zbog ujaka, ali i majke Miomire, koja je godinama bila načelnica Odeljenja za penzijsko i invalidsko osiguranje u Republičkom fondu PIO.
Pre nego što je preko veze zaposlen, čovek od najvećeg poverenja vođa ozloglašenog klana, pokušavao je da se probije i kao mali privrednik.
APR Akademski građanin, IT stručnjak, trgovac bitkoinima i džudista koji je kasnije učestvovao i u najmonstruoznijim ubistvima, 10. novembra 2010. godine dobio je dozvolu za rad za firmu „Gradska dostava”, kojoj je kao delatnost upisan prijem, prerada, prevoz i uručenje ekspres pošiljaka.
Internet prezentacija ove firme je, u međuvremenu, ugašena, ali su ostali nalozi na društvenim mrežama.
I po njima se jasno zaključuje da je Lalić ovu firmu reklamirao kao najbolju firmu za ekspresnu isporuku u Beogradu, prenošenje brze pošte i „potrčko dostavu”. Na tom poslu bio je aktivan sve do 9. avgusta 2013. godine.
Inače, Lalić je na ovoj adresi imao i stan od 96 metara kvadratnih, koji je još tokom 2010. godine pokušavao da proda.
Portal Nova.rs. pronašao je i oglas za prodaju u kom se navodi da je reč o trosobnom stanu koji se nalazi u prizemlju i koji je Lalić u tom momentu procenio na čak 200.000 evra.
Foto: Privatna arhiva Prilikom davanja podataka posle privođenja, Lalić je objasnio da je fakultetski obrazovan, da je trenutno nezaposlen i da trguje bitkoinima na berzi i od toga mesečno ostvaruje prihod oko 1.300 evra.
Naveo je da od imovine ima stan od 40 kvadrata, a da je njegova majka vlasnik „škode” iz 2015. godine.
Da je Lalić uživao u onome što je radio u Ritopeku, naslućuje se i po tome što je sebi na Skaju dao nadimak Beri Mils. Reč je o zloglasnom vođi američke zatvorske bande „Arijevska braća”, čoveka koji je gotovo čitav život proveo na robiji.
Za njega se veruje i da je svom cimeru u ćeliji odsekao glavu zbog kockarskog duga.
Podsetimo, Srđan Lalić je tokom suđenja pred Specijalnim sudom u Beogradu ispričao da je on distribuirao aplikaciju „Skaj“ u Srbiju.
Izvor: Nova.rs
Marko Miljković je bio mozak bolesnih ubistava u Ritopeku, želudac se prevrće od Lalićevog svedočenja

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LALIĆ NA SUĐENJU BELIVUKOVOJ GRUPI: Veljko je imao harizmu, a Miljković je bio lukav! Do detalja objasnio kako se čistila mašina za mlevenje

Izvor: Pančevac-online.com, 01.Dec.2022

Srđan Lalić, svedok okrivljeni je u nastavku svog iskaza pred Specijalnim sudom odbacio kao gluposti tvrdnje pojednih okrivljenih da su im, u zamenu za usluge pojedim političkim strukturama, bezbednosne službe gledale kroz prste. Lalić je rekao da lično u takvim aktivnostima nije učestvovao, a...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.