Prisustvujte prvom treningu svojih mališana

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Sep.2017, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prisustvujte prvom treningu svojih mališana

Sajam školice sporta „Prvi trening“ održaće se u subotu, 16. septembra 2017. godine na Sava promenadi, sa početkom u 12h, gde će roditeljima i deci biti omogućeno da dobiju sve relevantne informacije potrebne za donošenje najbolje odluke pri izboru škole sporta za svoje dete

Pored unapređenja fizičke kulture kod dece, cilj organizatora je da na jednoj lokaciji okupi što veći broj različitih školica sporta i omogući im da se predstave roditeljima koji planiraju da upišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << svoje dete na neku od sportskih aktivnosti.

Uz popularne sportove kao što su košarka, fudbal, tenis, atletika, gimnastike, sajmu će prisustvovati školice sporta koje za cilj imaju razvoj motorike i koordinacije pokreta dece.

Organizatori najavljuju za glavnu binu nastupe škola pevanja i plesa, kao i različite aktivacije u kojima će najmlađi posetioci moći da učestvuju i osete duh sporta, dok će učesnici pripremiti posebne pogodnosti za sve one koji se prijave na sajmu.

Sajam školice sporta „Prvi trening“ organizuje marketinška agencija MPG Beograd

Dođite u subotu 16. septembra na plato kod dve kule i omogućite svom detetu da izabere pravi sport za sebe.

***Glavne informacije:

• Datum: 16.09.2017.

• Vreme trajanja: 12:00h – 20:00h

• Lokacija: Sava Promenada (BW Residences plato, u sklopu projekta Belgrade Waterfront, koji izlazi na Sava Promenadu)

• Tip događaja: Sajam sporta

• Ulaznice: Ulaz slobodan

• Očekivan broj ljudi: Između 1500 i 2000

Više informacija na Facebook eventu.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Tradicionalna manifestacija 'Fešta od ruštula' u subotu na Svetom Stefanu

Izvor: Beta, 12.Sep.2017

Tradicionalna manifestacija "Fešta od ruštula" u organizaciji NVU Sveti stefan-Naš dom i saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Budva održaće se u subotu 16. septembra na Svetom Stefanu.Ova manifestacija ima za cilj očuvanje tradicije i kulture paštrovsjkog kraja sa posebnim akcentom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.