Prijavite se na International Strategy Slam 2018 i predstavite svoju strategiju

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Maj.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavite se na International Strategy Slam 2018 i predstavite svoju strategiju

Ako preferirate relevantnu i efektnu komunikaciju u oglasima, četvrto izdanje International Strategy Slama pravo je mesto za vas. International Strategy Slam ove godine okuplja slammere iz cele Evrope, a do sad su slammeri bili iz Nemačke, Austrije i Švajcarske. Sada i vi imate priliku da postanete jedan od njih!

Koncept je vrlo jednostavan: tri kategorije, devet minuta, bezbroj briljantnih misli. Nije bitno radite li na start-up strategiji, brend strategiji ili komunikacijskoj strategiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << bitno je samo da vaše sjajne misli oblikujete u dobru priču. Dopuštena su tehnička i retorička sredstva. Možete čak i da plešete. Ali pazite: prezentacija ne sme trajati više od devet minuta!

Prijaviti se možete ako ste značajno uključeni u projekat koji predstavljate. Projekat mora biti odrađen i implementiran do roka za podnošenje prijave. Takođe, treba da napraviti i svoj profil i profil vašeg projekta, kao i kratku prezentaciju o sebi.

Pošaljite svoje projekte do 15. juna i budite jedan od sretnih slammera koje je izabrao stručni žiri. Ako vas izaberu, sve što tada trebate da učiniti jeste da se popenjete na pozornicu, svojom strategijom podstaknete publiku i naterati ih da glasaju za vas da osvojite nagradu!

Na International Strategy Slamu brinu se za vas. Ukoliko odaberu vaš projekat, organizatori vam pokrivaju putne troškove i troškove smeštaja. Veruju da su drugačiji i da ćete im vratiti pametnim mislima.

Strategy Austria i Account Planning Group Switzerland organiziraju događaj četvrti put zaredom. Od ove godine žele da postanu međunarodni.

Registrirajte se i saznajte više o International Strategy Slamu!

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.