Predavanje o neuromarketingu za stipendiste Hemofarm Fondacije

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 24.Maj.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje o neuromarketingu za stipendiste Hemofarm Fondacije

BEOGRAD – Predavanjem uglednog profesora Sheffield univerziteta, Nikolaosa Dimitriadisa na temu neuromarketinga nastavljen je Mentorski program Hemofarm Fondacije

Za oko 60 studenata, stipendista Hemofarm Fondacije koji su polaznici programa, prof. Dimitriadis održao je predavanje o važnosti najnovijih ispitivanja mozga i neuroloških modela za efikasniju komunikaciju i bolje poslovne rezultate.

Najvažnija stvar koju neuronauka čini za sve u društvu, i mlade i stare, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << jeste promena u načinu na koji razmišljamo o ljudskom biću. Jer način na koji vidimo drugo ljudsko biće, kada razgovaramo sa nekim, sa prijateljem, klijentom ili sa kolegom na poslu, mi mislimo da je ta druga osoba potpuno racionalna, da sve razume, kalkuliše i odgovara nam na način koji predstavlja šta se dešava u mozgu. Ali sada imamo naučni dokaz da to nije slučaj“, izjavio je profesor Nikolaos Dimitriadis i dodao da je neuronauka postala novi model poslovanja i dobar aspekt socijalnih medija i onlajn komunikacije.

Ovo je treće predavanje u okviru prvog ciklusa Mentorskog programa koji Hemofarm Fondacija organizuje za 60 stipendista generacije 2016/17, među kojima su neki od najboljih studenata medicine i farmacije. Cilj programa je jačanje kapaciteta mladih, budućih naučnika, farmaceutskih i medicinskih radnika i stručnjaka da stečena znanja i iskustvo nastave da primenjuju u Srbiji. Kroz mentorski program Hemofarm Fondacija potvrđuje svoju društvenu odgovornost i opredeljnost da pomogne mladima u ličnom i profesionalnom razvoju i stvaranju čvršćih veza sa Fondacijom.

Ova oblast ne samo da je zanimljiva već je i primenljiva u svim sferama našeg profesionalnog i ličnog života. Sigurna sam da ćemo u okviru Mentorskog programa Hemofarm Fondacije biti u prilici da tokom cele godine prisustvujemo ovako zanimljivim predavanjima i inovativnim temama“, izjavila je Marija Miletić, studentkinja pete godine Farmaceutskog fakulteta u Beogradu i stipendistkinje Hemofarm Fondacije.

Program traje do decembra 2017. godine i obuhvata individualni rad mentora i stipendista kao i ciklus predavanja i treninga koje vode predavači – eksperti unutar kompanije ali i gostujući predavači, eksperti iz različitih oblasti (neuromarketing, liderstvo, javni nastup, fundraising, aktivizam itd.).

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.