Poznata pevačica šokirala priznanjem: Silikoni su mi bili najveća glupost u životu!

Izvor: Story, 21.Nov.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata pevačica šokirala priznanjem: Silikoni su mi bili najveća glupost u životu!

Poznata pevačica Dragica Radosavljević Cakana, koja ima dvadesetpetogodišnju karijeru iza sebe, šokirala je nedavnim priznanjem. Naime, pevačica srpske narodne i izvorne muzike progovorila je u 63. godini da joj je odluka da ugradi silikone bila najgluplja koju je mogla da donese. Evo šta je rekla… – Davno sam ih stavila i davno ih izvadila. To je ... The post Poznata pevačica šokirala priznanjem: Silikoni su mi bili najveća glupost u životu! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

CAKANA TVRDI: “KIJA JE NAPRAVILA SLOBU!”

Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2019, 01:24

Istaknuta pevačica sprske narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana ima poruku za pevača Slobu Radanovića. Cakana je verno pratila “Zadrugu 1” i od tada zdušno podržava pevačicu Kiju Kockar, a sada je ponovo stala na njenu stranu. Cakana tvrdi da je Kija pomogla Slobi da danas bude to što...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.