Porodica za primer: Viktorija i Dejvid Bekam sa decom ponovo oduševljavaju! (FOTO)

Izvor: Story, 19.Apr.2015, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica za primer: Viktorija i Dejvid Bekam sa decom ponovo oduševljavaju! (FOTO)

Bekamovi iz dana u dan oduševljavaju svojim stilom, ponašanjem, uspehom, ali pre svega odnosom koji imaju unutar porodice

Dejvid i Viktorija Bekam, foto: Instagram

Kao i uvek kada su veliki događaji u pitanju Viktorija i Dejvid pojavili su se i ovaj put sa svojim mališanima na šou koji je priredila modna kuća Burberry.

Urnebesno: Dejvid Bekam otkrio kako je prisustvovao prvom sastanku sina Bruklina! (VIDEO)

Stilizovani od glave do pete, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << finih manira i sa osmesima na licima, Bekamovi su ponovo bili u centru pažnje, jer, činjenica je, niko ne može da ospori da su jednostavno neodoljivi.

Mezimica Haper je i ovaj put sedela u krilu tate Bekama, dok je pored njih (ponovo) bila Ana Vintur, a dečaci su uživali u maminom zagrljaju.

Nakon šoua porodica se družila sa ostalim poznatim zvanicama, pa nisu propustili priliku ni da naprave fotografije za društvene mreže.

Viktorija je i tu još jednom potvrdila teoriju sina Bruklina kako ima cool mamu, kada je umesto da se sama nađe ispred objektiva odlučila da bude na mestu fotografa dok je Bruklin uživao u društvu svetskih zvezda.

Sjajni su, zar ne?

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.