Ponovo produžen rok za prodaju Studija B

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 31.Jul.2015, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo produžen rok za prodaju Studija B

BEOGRAD – Agencija za privatizaciju produžila je ponovo rok za dostavljanje ponuda za kupovinu kapitala Studija B do 11. avgusta, a otvaranje ponuda zakazala je 13. avgusta

Prethodni rok bio je 3. avgust, a otvaranje ponuda bilo je zakazano za 5. avgust.

Predmet prodaje je 100 odsto kapitala u vlasništvu Grada Beograda, čija vrednost prema izveštaju ovlašćenog procenitelja iznosi 528.626 evra, što je i početna cena za tu medijsku kuću, prenosi Beta.

Skupština >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << grada usvojila je odluku da se Studio B ponudi na prodaju za 51 odsto procenjene vrednost, ako ta gradska informativna kuća ne bude privatizovana do 1. novembra.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da očekuje uspešnu privatizaciju Studija B za koji postoji nekoliko potencijalnih kupaca.

Izmenama Zakona o javnom informisanju i medijima rok za privatizaciju medija produžen je do 31. oktobra, a prvobitno je bio 1. jul.

Izvor: Beta

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Ponovo produžen rok za prodaju Studija B

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jul.2015

Agencija za privatizaciju produžila je ponovo rok za dostavljanje ponuda za kupovinu kapitala Studija B do 11. avgusta, a otvaranje ponuda zakazala je 13. avgusta.Prethodni rok bio je 3. avgust, a otvaranje ponuda bilo je zakazano za 5. avgust...Predmet prodaje je 100 odsto kapitala u vlasništvu Grada...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.