Izvor: Luftika.rs, 01.Okt.2022, 15:54

Policajcu uhapšenom u Novom Sadu zbog zloupotrebe položaja određen pritvor, drugi pušten

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije u Novom Sadu saslušano je dvoje pripadnika policije R. L. (43) i R. M. (47) koji su juče uhapšeni u akciji Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole i Uprave kriminalističke policije zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj.
– Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg suda u Novom Sadu, policijskom službeniku R.L.(43) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << službenog položaja, odredio je pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koji ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke. Policijski službenik R.M. (47) je saslušan u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, ali u odnosu na njega nije bilo predloga tužilaštva za određivanje pritvora – kaže Jelena Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu.
Druga dvojica pripadnika policije koji su uhapšeni u istoj akciji privedeni su Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.
Izvor: Kurir
Ko je Goranac (47) iz Novog Sada kog su štitili pripadnici Žandarmerije?

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.