Pogledajte kako je poznata manekenka izgledala na prvom snimanju sa 14 godina! (FOTO)

Izvor: Story, 16.Feb.2016, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je poznata manekenka izgledala na prvom snimanju sa 14 godina! (FOTO)

Kejt Mos je jedna od najpoznatijih modela na svetu, a do sada niko nije video njene prve profesionalne fotografije koje je napravio Oven Skarbiena kada je ona imala samo 14 godina.

Foto: Instagram

Supermodel Kejt Mos prvi editorijal snimila je 1988. godine na teniskim terenima kao tinejdžerka. Fotograf Oven Skarbien koji je napravio forografije rekao je da je ideja bila da izgleda kao da joj je dosadno i da čeka autobus da stigne.

Slavi Bouvijev >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << život: Svi detalji rođendanske proslave Kejt Mos inspirisane periodom osamdesetih (FOTO) 

Kejt je oda tadapostala jedno od najprepoznatljivijih imena u svetu mode. Skarbiena je otkrio da je pozvan da uradi test sa nekom novom devojkom u to vreme i da nije imao pojma šta će Kejt kasnije da postane.

- Neke devojke dođu sa spremljenim pozama i tada treba da prođete kroz to, ali ja sam samo rekao da se pretvara da joj je dosadno i ona je to skapirala - rekao je on.

Kate Moss's VERY FIRST shoot when she was 14 https://t.co/h6G5SavGyk pic.twitter.com/3DtvTMX318

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) February 16, 2016

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ovo su fotografije sa prvog snimanja Kejt Mos (foto)

Izvor: Scandal.rs, 16.Feb.2016

Kejt Mos je jedna od najpoznatijih modela na svetu, i malo toga o njoj je nepoznato javnosti, ali su se sada pojavile njene prve profesionalne fotografije...Kejt je svoj prvi editorijal snimila je 1988. godine, kada je imala 14 godina, na teniskim terenima...Ostatak teksta pročitajte ovde: Ovo su fotografije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.