Počinje februarski Connect Shopping vikend

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Feb.2023, 15:24

Počinje februarski Connect Shopping vikend

BEOGRAD – SBB kompanija je saopštila da svi SBB korisnici od danas pa do nedelje 12. februara, mogu kupovati preko shoppster.rs uz posebne pogodnosti i besplatnu dostavu.

Već dve godine, svi naši korisnici imaju specijalne vikend akcije na shoppster.rs, pa smo tako i za predstojeći vikend pripremili nove pogodnosti. Iz ponude izdvajamo Candy belu tehniku, Philips odabrane aparate za negu, kao i Gorenje male kućne aparate koji su na popustu do 20%, dok su razne igračke za >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << decu snižene i do čak 35%“, rekli su iz SBB kompanije.

Kako bi ostvarivali specijalne pogodnosti svakog meseca, SBB korisnici treba da registruju nalog na shoppster.rs koristeći podatke sa MojSBB naloga, i time automatski postaju članovi najvišeg nivoa Shoppster Smart programa lojalnosti – Smart Connect. U okviru programa lojalnosti su dostupni i stalni popusti od 10 do 50% na odabrane artikle, kategorije proizvoda i brendove.

Connect Shopping vikend je postao tradicija, zato uživajte u najpametnijoj kupovini i ovog meseca samo uz SBB i shoppster.rs!

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.