Izvor: SrbijaNet.rs, 18.Nov.2010, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poboljšanjem energetske efikasnosti stotine miliona uštede

Korišćenjem povoljnih kredita za finansiranje projekata radi poboljšanja energetske efikasnosti, u Srbiji bi za samo nekoliko godina mogle da budu postignute ogromne uštede, koje se mere stotinama miliona evra, istaknuto je danas na okruglom stolu Centralno-evropskog foruma za razvoj (CEDEF), održanom u Čačku.

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održan okrugli sto o finansiranju projekata energetske efikasnosti u preduzećima

Izvor: YU-Build.rs, 18.Nov.2010

U Čačku je održan okrugli sto na temu: Finansiranje projekata energetske efikasnosti u preduzećima u organizaciji Centralno-evropskog foruma za razvoj – CEDEF, u saradnji sa Agencijom za energetsku efikasnost i gradom Čačkom kao domaćinom.

Nastavak na YU-Build.rs...

Efikasnost donosi milione evra

Izvor: B92, 19.Nov.2010, 11:02

Čačak -- Korisćenjem kredita za finansiranje projekata poboljšanja energetske efikasnosti, u Srbiji bi za nekoliko godina mogle da budu postignute ogromne uštede...Te uštede bi se mogle meriti stotinama miliona evra, istaknuto je na okruglom stolu Centralno-evropskog foruma za razvoj (CEDEF), održanom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.