Pinterest integrisan u Microsoft-ov pregledač Edge

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Maj.2020, 18:44

Pinterest integrisan u Microsoft-ov pregledač Edge

Microsoft je na svojoj nedavnoj Build konferenciji najavio kako na njihov internet pregledač Edge stiže dosta novosti kao što je nova mogućnost sinhronizacije (još uvek ne postoji mogućnost sinhronizacije istorije pretraživanja), poboljšana podrška za progresivne internet aplikacije i novi set alata za profesionalce.

Ono što je zanimljivo je činjenica da je kompanija iz Redmonda odlučila da direktno unutar svog pregledača da podršku za društvenu mrežu Pinterest. Postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << opcija da korisnici nakon surfovanja Internetom sačuvaju pronađeno direktno u Pinterest.

Nova opcija je deo Collections karakteristike Edge pregledača. Unutar te opcije nalaze se i druge mogućnosti kao što je slanje sadržaja u Word ili Excel.

Izvor: bug.hr

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.