PewDiePie premašio 100 miliona pretplatnika

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Avg.2019, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PewDiePie premašio 100 miliona pretplatnika

Iako je pre nešto manje od tri meseca izgubio višemesečnu „bitku“ s indijskim muzičkim kanalom T-Series, u kojoj su Indijci prvi premašili 100 miliona pretplatnika, švedski YouTuber PewDiePie ovoga vikenda je takođe ostvario ovaj cilj. Punim imenom Felix Arvid Ulf Kjellberg, 29-godišnji PewDiePie tako je postao prva osoba čiji je YouTube kanal zabeležio 100 miliona subscribera.

PewDiePie je prošlu godinu završio kao deveti najplaćeniji YouTuber na svetu. Procenjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << je da je tokom 2018 od svojih videa kroz monetizaciju i sponzorstva zaradio 15,5 miliona dolara. Njegovi su video sadržaji do sada pregledani gotovo 23 milijarde puta.

„Kralj YouTube-a“ se još nije oglasio oko postizanja rekordnog broja pretplatnika za jednu osobu na ovom servisu.

Izvor: bug.hr

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

UŠAO U ISTORIJU: Njegove snimke na Jutjubu prati 100 miliona korisnika! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2019, 08:12

Niko mu nije ni blizu...Feliks "Pjudipaj" Kjelberg uspeo je u nečemu što je pre nekoliko godina bilo potpuno nezamislivo - postao je prvi individualni autor koji je na svom kanalu prikupio 100 miliona pretplatnika...Otkako se to dogodilo pre manje od dva dana, verovatno najpoznatiji Jutjuber već...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.